SABRINA
SABRINA MAXI
SERENA SILENT
GRACE SILENT
SHARON BRUSH
CHARIS ONE
ELITE SILENT

Netejamoquetes Sharon Brush

Descripció

Sharon-Brush és una màquina autocontinguda amb pinzell rotatiu, dissenyada per a la neteja professional de petites àrees de catifes i terra dura. Un dispositiu especial permet passar de la catifa a la neteja de terra dura simplement girant un nus.El seu sistema de buit d’alta aigua permet recuperar la quantitat màxima de brutícia de la catifa i obtenir un temps d’assecat més curt. El pinzell rotatiu, amb l’ajust automàtic de pressió, és capaç de netejar la catifa molt bruta i el terra dur. La seva petita amplada (només 29 cm) permet que la màquina s’utilitzi també en habitacions molt estretes.El flux d’aigua es pot ajustar per a una neteja de baixa temperatura de manteniment o una neteja profunda de la restauració.

És possible connectar l’eina de mà NS10PN a la màquina, per netejar cadires de braç i punts de dur a terme. Sharon-Brush també s’indica per la contractació d’usuaris privats gràcies a la seva força i la seva facilitat d’ús. Les seves característiques professionals fan que Sharon-Brush sigui adequat també per a empreses de neteja.

La pistola manual EVE.GUN-M i un producte químic específic és possible presprair la catifa per tal d’estovar la brutícia abans de netejar les catifes i ràpidament sanejar les superfícies tèxtils.

Apte per a terres tous i durs

Injecció i raspallat en una sola passada

Molt compacte

Ideal per a petites superfícies amb moqueta

Fitxa tècnica

DESCRIPCIÓ AMPLADA DE NETEJA MAX. RENDIMENT CAPACITAT MAX. ELEVACIÓ D’AIGUA
SHARON BRUSH  37cm 120 m2/h  14l 3000mm H2O
Menú