Productes de neteja ecològics

Cel·lulosa

El futur de la sostenibilitat

ECO TECNOLOGÍA
LA EVOLUCIÓ DEL PAPER ECOLÒGIC

EcoNatural és una gamma de productes innovadors realitzats en Fiberpack, matèria primera obtinguda del reciclatge de les fibres de cel·lulosa presents en els envasos de cartó per a begudes. Fiberpack és una conquesta mediambiental i tecnològica nascuda de la col·laboració entre Lucart i Tetra Pak.

ECO QUALITAT
PERFORMANCES EXCEPCIONALS

Des del procés de producció innovador del Fiberpack s’obté un paper amb performances excepcionals. No obstant això, les fibres de cel·lulosa presents en els envasos de cartó són de qualitat comparable a la pura pasta de cel·lulosa, per la qual cosa pot garantir una excel·lent resistència i absorció en el producte acabat.

Productes de Cel·lulosa:

Rotllos secamans
Secamans plegats en ‘V’
Secamans plegats en ‘Z’
Higiènic industrial
Higiènic domèstic
Higiènic ‘interplegat Z’
Bobines industrials
Bobines secamans
Paper mèdic d’un sol ús
Tovallons
Tovallons plegats maxi service
Tovallons interplegats
Mocadors

Productes químics

ECOLABEL

PRODUCTES QUÍMICS ECOLABEL

L’etiqueta ecològica de la UE es concedeix només a productes i detergents que poden garantir com a mínim una eficàcia equivalent als productes i detergents convencionals.

Els detergents etiquetats sota aquesta etiqueta ecològica europea redueixen els efectes ambientals adversos en comparació amb altres productes de la mateixa categoria, contribuint a la protecció del medi ambient i l’ús eficient dels recursos.

Per poder beneficiar-se de l’eco etiquetatge, els productes i els detergents de la UE han de complir tots els criteris, que han de tenir en compte tots els aspectes de tot el cicle de vida del producte, des de la seva producció i ús, fins a la seva disposició final.

ETIQUETA ECOLABEL

Els productes químics fabricats per SQ futur Química sota el segell de l’etiqueta Ecolabel es formulen a partir de matèries primeres prèviament certificades com l’Ecolabel, com ara àcids naturals, tensioactius vegetals biodegradables, bioalcohols i perfums sense al·lèrgens, i compleixen tot i cadascun dels requisits exigibles per aquesta exigent etiqueta ecològica.

Productes d’un sol ús

ECOFRIENDLY

Fulla de palma

Font renovable

PRODUCTES ÚNICS

Els productes fets de fulla de palma tenen una estructura i un disseny únics. Presentar el seu menjar en un plat o safata de fulla de palma és un festí per als ulls!

APTES PER FORNS I MICROONES

La fulla de palma és un dels pocs materials sostenibles que és resistent a altes temperatures.
Els articles de fulla de palma es poden utilitzar en forns i microones a una temperatura de fins a 200 °C.

Productes de fulla de palma:

Plats rodons
Plats quadrats

Bagàs

Font renovable

50 PLATS D’UN SOL ÚS D’UNA TIJA DE CANYA DE SUCRE

Un gran benefici d’aquest material és la seva disponibilitat. La canya de sucre o bagàs és un cultiu de ràpid creixement; pot ser collit després de només sis mesos. Es poden fabricar fins a 50 plats d’un sol ús a partir dels residus de la tija d’una canya de sucre.

El bagàs representa aproximadament el 30% de la quantitat total de canya de sucre que és processada. Anualment, això equival a desenes de milions de tones a tot el món.

Això són un munt d’envasos d’un sol ús!

Productes de bagàs:

Plats rodons i ovalats
Plats ovalats amb tapa
Plats quadrats i rectangular

PLA (àcid polilàctic)

Font renovable

Perfecte per a aplicacions fredes

El PLA és clar com el vidre. Això ho fa perfecte per a usar en enciameres, gots de beguda freda o canyetes. El PLA en la seva forma transparent no és adequat per a aplicacions en calenta: el contingut d’un recipient de PLA no ha d’excedir els 40 °C.

L’estructura del PLA

El PLA transparent té una estructura oberta, que permet que la humitat s’escapi fàcilment, la qual cosa ajuda al fet que les fruites i verdures es mantinguin fresques per més temps.

Productes de PLA:

Gots de PLA

CPLA (àcid polilàctic cristal·litzat)

Font renovable

Què és el CPLA?

El CPLA és un PLA amb la seva estructura modificada per a suportar una major temperatura.

Pot suportar temperatures de fins a 85 °C. Aquest material té una
consistència molt ferma i és àmpliament utilitzat per a ganivets, forquilles, culleres i agitadors.

Productes de CPLA

Coberts CPLA (fibra de blat de moro)

Cel·lulosa/Fusta

Font renovable

QUÈ ÉS LA CEL·LULOSA?

La cel·lulosa és un producte que s’extreu de la fusta. Els arbres utilitzats són especialment plantats per a aquest propòsit. No es talen innecessàriament arbres per a la producció de cel·lulosa. A més, quan es tala un arbre, sovint es planten diversos arbres en el seu lloc.

 • RESPONSABILITAT FORESTAL: FSC I PEFC
  El teixit que s’utilitza en els nostres articles d’un sol ús està certificat amb un certificat forestal responsable. Depenent del producte de paper, està certificat per PEFC o FSC.
DE QUÈ ESTAN FETS ELS PRODUCTES D’UN SOL ÚS DE FUSTA?

La fusta utilitzada per a fer articles com a coberts, agitadors o escuradents sol ser de bedoll. Aquesta és una fusta tova que pot formar-se fàcilment. Per a la producció dels nostres productes d’un sol ús només s’utilitzen arbres especialment plantats per a aquest propòsit.

 • RESPONSABILITAT FORESTAL: FSC I PEFC
  La fusta que s’utilitza en els nostres articles d’un sol ús està certificada amb un certificat forestal responsable. Depenent del productor, la nostra fusta té el certificat PEFC o FSC.

Productes de Cel·lulosa/Fusta

Gots de paper – Laminats PLA (begudes calentes)
Gots de paper – Laminats PLA (begudes fredes)
Coberts de fusta
Plats de Kraft

Bosses d’escombraries

BIOCOMPOSTABLES

BOSSES BIOCOMPOSTABLES

Les bosses biocompostables estan fetes única i exclusivament amb material 100% biocompostable. Aquest material arriba a les nostres instal·lacions en forma de gransa, a partir de la qual s’obté el film mitjançant extrusió, que posteriorment es confecciona en bosses.

 • BOSSES CERTIFICADES
  Les bosses estan certificades per TÜV AUSTRIA OK COMPOSTOS HOME Núm. TA8021903636 i OK COMPOSTOS INDUSTRY Núm. TA8011903635.

Bosses d’escombraries

Bosses d’escombraries biocompostables en 3 tamanys
 • 44×44 BIOCOMPOST
 • 52×58 BIOCOMPOST
 • 85×103 BIOCOMPOST
Menú