PICOBELLO
KOBRA
TIGRA
RIDER
XTREMA
MAGNUM
BULL 200

Escombradora XTREMA

Descripció

L’escombradora industrial Xtrema representa una nova dimensió de potència d’escombrat dins del sector de la maquinària de neteja.

  Característiques

  EFICÀCIA DE MANTENIMENT I ESCOMBRATGE
  Es pot reemplaçar el raspall central molt ràpidament i sense ús d'eines. La substitució dels filtres de pols resulta molt ràpida. Perquè el raspall central estigui en condició de treballar en la majoria de les superfícies. Per ser flotant, el raspall aconsegueix millors resultats d'escombratge sobre pisos irregulars i s'ajusta automàticament per a compensar el desgast.
  LA PRESSIÓ Al SÒL DEL RASPALL CENTRAL
  La pressió al sòl del raspall central pot variar-se durant el treball, gràcies a un comandament exclusiu i precís, situat just al costat de conducció.
  EFICÀCIA DE FILTRAT
  Xtrema està equipada amb un filtre a sac de polièster que és particularment eficaç per a retenir la pols fina, i té una vida molt més llarga que la dels filtres tradicionals. Un sacudidor del filtre extremadament eficaç neta el filtre a fons sense que sigui necessari remoure'l.
  XTREMA UNA BARREDORA COMPLETAMENT HIDRÀULICA
  Potent sistema de tracció hidràulica, velocitat infinitament variable fins a 8,5 km/h, mitjançant pedals (marxa cap endavant i marxa enrere).
  SISTEMA DE DESCÀRREGA
  Equipat amb porta hidràulica i col·locat en la part posterior de la màquina, el contenidor “multi-*level” – amb un volum de 150 litres - pot ser aixecat hidràulicament fins a 1350 mm des del sòl.
  ELS COMANDAMENTS
  Els comandaments simples i ergonòmics permeten que l'operador es concentri en el treball, per a dur-lo a terme de manera ràpida i eficaç.

  Ideal per a mitjanes i grans superfícies

  Filtre de mànigues

  Models amb motor diesel o bateries

  Totalment hidràulica

  Fitxa tècnica

  DESCRIPCIÓ AMPLE TREBALL MOTOR RENDIMENT DIPÒSIT
  XTREMA EB 1 CEP/LAT 1100 mm 24V x 2900W 11200 m2/h  130 L
  XTREMA EB 2 CEP/LAT 1400 mm 24V x 2900W 11200 m2/h  130 L
  XTREMA DK 1 CEP/LAT 1100 mm DIESEL KUBOTA 14 12600 m2/h  130 L
  XTREMA DK 2 CEP/LAT 1400 mm DIESEL KUBOTA 14 12600 m2/h  130 L
  Menú