PICOBELLO
KOBRA
TIGRA
RIDER
XTREMA
MAGNUM
BULL 200

Escombradora TIGRA

Descripció

L’escombradora industrial Tigra és la nova escombradora creada i fabricada per Eureka per tal de netejar superfícies tant de petites com de mitjanes i grans dimensions.

  Característiques

  VISIBILITAT EXCEL·LENT
  La visibilitat des de la posició de l'operador és excel·lent, i tots els comandaments estan situats per a facilitar la utilització d'aquests..
  TOTAL STEEL LINE
  Major resistència als xocs, al temps, al desgast. Notables estalvis en els costos de manteniment. Major seguretat per als operadors. Ideal per al lloguer de cotxes.
  MOLT SENZILLA
  El raspall central està suspès sobre suports flotants per a acte-ajustar-se i compensar els pisos irregulars. Un innovador sistema de bloqueig permet al raspall central ser substituït sense eines.
  MOLT FORT
  Així com el raspall central, el raspall lateral estàndard dret, s'activa des del quadre de comandaments. Un segon raspall lateral (esquerre) està disponible sota comanda. Els dos raspalls van muntats sobre suports antixoc per a prevenir danys.
  MOLT PRODUCTIVA
  Gràcies a les seves mesures, la Tigra és perfecta per a la neteja tant de difícils superfícies internes menja de grans superfícies amb moqueta.
  EFICIÈNCIA DE FILTRAT FINS A UN 99,9%
  La pols fina és filtrat per un filtre a sac de polièster, que permet un excel·lent grau de filtració (99,9%) i té una durada molt més llarga que la dels filtres tradicionals.
  MOLT ERGONÒMICA
  Gràcies a la posició del calaix, la Tigra ofereix una millor visibilitat i una millor capacitat de càrrega. El calaix de les escombraries té una capacitat real de 63 Litres i està muntat sobre llandes. També compta amb una còmoda empunyadura permetent així a l'operador retirar-lo i portar-lo fins al lloc de descàrrega.

  Ideal per a petites i mitjanes superfícies

  Filtre de mànigues

  Alimentació per bateries

  Inclou respalls antixocs

  Fitxa tècnica

  DESCRIPCIÓ AMPLE TREBALL MOTOR RENDIMENT DIPÒSIT
  TIGRA  1055 mm 24V x 1000W 5800 m2/h 63 L
  Menú