PICOBELLO
KOBRA
TIGRA
RIDER
XTREMA
MAGNUM
BULL 200

Escombradora BULL 200

Descripció

L’escombradora industrial BULL 200 és la primera màquina de neteja del món a introduir la tecnologia BULLsystem®. Dotada d’un filtre Multipocket de 13m2 i nebulitzadors reductors de la pols, també kit homologació per carretera disponible.

  Característiques

  Loadbooster®
  El calaix, amb elevació hidràulica posterior, és completament d'acer i té una capacitat real de 500 L. El sistema d'elevació (fins a 1.590 mm) fa possible compactar els residus al màxim i així poder omplir cada espai disponible abans de les operacions de buidatge.
  BULLsystem®
  És la tecnologia Eureka que permet tenir una màquina amb càrrega davantera amb una posició de conducció frontal. Això garanteix el màxim rendiment en la recollida de residus i la màxima maniobrabilitat.
  Canvi de Raspalls sense eines
  El raspall central es pot inspeccionar i reemplaçar fàcilment, aixecant-lo hidràulicament fins a l'altura més còmoda per a l'operador. Amb la mateixa comoditat, sense la necessitat d'eines addicionals, els raspalls laterals també es poden desenganxar i enganxar en pocs segons.
  Sistema Driveover®
  La BULL 200 ha estat projectada per a passar per damunt qualsevol gual a qualsevol altura sense cap problema, un obstacle insuperable per a totes les altres barredores.
  Raspall Lateral Extensible
  Raspall mòbil addicional que permet netejar amb facilitat al llarg de la paret o en presència d'esquerdes, buits o graons. Amplia la pista de neteja del BULL 200 fins a 2.265 mm d'ample. Operat a través d'un convenient joystick.
  Raspall central Multibristle®
  Els raspalls especials Eureka amb files de truges mixtes disposades en forma de cúspide són el secret per a recollir deixalles de qualsevol pes sense haver de reemplaçar els raspalls.
  SharkCap®
  El sistema de dents anti-embolics SharkCap® evita que l'eficiència i la durabilitat dels raspalls i coixinets es vegin compromesos pels cordons de plàstic o de ferro que s'encadenen inadvertidament.
  Neteja automàtica del filtre.
  Al final de cada ús de la màquina, s'activa un sacsejador especial per a sacsejar els residus de pols del filtre. NB: les vibracions es transmeten només a les butxaques de tela del filtre i no a l'estructura rígida d'aquest. És un detall fonamental per a evitar el desgast de juntes i estructures.
  Dobles rodes davanteres independents
  En girar al voltant del mateix pivot, però en la direcció oposada, les rodes dobles davanteres garanteixen una major estabilitat, reducció del desgast dels pneumàtics, ràdios de tornada més estrets i una direcció assistida quan la màquina està parada.
  Rodes super elàstiques o pneumàtiques
  Cap risc de burxades i màxima estabilitat amb gomes super elàstiques. Major amortiment i absorció de vibracions per a rodes pneumàtiques. Muntats en la barredora amb un sistema d'automoció, són intercanviables.

  Tecnología bull system

  Supera pendents del 21%

  Ideal per a superfícies grans i molt grans

  Molt còmode i manejable

  Fitxa tècnica

  DESCRIPCIÓ AMPLE TREBALL MOTOR RENDIMENT DIPÒSIT
  BULL 200  2100 mm DIESES KUBOTA 36hp  29820 m2/h 500 L
  Menú